Maisto papildas Omega-3: kokia jo nauda?

Sveikata ir sveika mityba yra šių dienų žmogaus gyvenimo kertiniai akmenys. Šiame straipsnyje detaliau pristatysime įmonės „Amway“ linijos „Nutrilite“ maisto papildą Omega-3, kuris yra naudingas, svarbus ir reikalingas širdies veiklai palaikyti.

Taip pat širdies veiklai palaikyti gali padėti tokie AMWAY maisto papildai kaip Nutrilite™ Double X

Česnakai Nutrilite™ bei kiti. 

Norite įsigyti maisto papildą Omega-3? Spauskite>>

 

Omega-3

Kokia maisto papildo Omega-3 nauda?

Omega-3 riebalų rūgštys padeda palaikyti širdies normalią veiklą. Nepaisant to, šios rūgštys vadinamos „būtinomis“, mūsų organizmai negali jų natūraliai gaminti organizme; šių rūgščių turime gauti iš maisto. Taigi, norint gauti pakankamai omega-3 riebalų rūgščių, reikia tinkamai maitintis: per savaitę suvalgyti bent vieną ar dvi porcijos žuvies. 

Nutrilite™ Omega 3 kompleksas yra maisto papildas, kurį sudaro omega-3 EPA (eikosapentaeno rūgštis) ir DHA (dokozaheksaeno rūgštis) riebalų rūgštys. Šios rūgštys kartu teikia riebalų, kurių organizmas nepajėgia gauti iš įprasto maisto.

Žuvų taukuose yra riebaluose tirpių vitaminų A, D, E, kurie stiprina imuninę sistemą ir užtikrina veiksmingą apsaugą nuo bakterijų bei virusų. Vitaminai A, D, E gerina minrelinių medžiagų: magnio, kalcio bei kitų  įsisavinimą. 

Omega3 amway zuvu taukai

Kokį omega-3 kiekį tikslinga vartoti per dieną?

Asmenims, kurie gauna nepakankamai omega-3 riebalų rūgščių iš maisto, kaip antai žuvis, jūrų gėrybės, žaliosios daržovės, rapsų aliejus, sojos pupelės ir graikiniai riešutai, gali patirti šių svarbių riebalų rūgščių trūkumą. Žmonėms, kurie domisi omega-3 riebalų rūgščių teikiama nauda, pavyzdžiui, širdies veiklos palaikymu, rekomenduojama vartoti 1 kapsulę per dieną su maistu.

Patogus vartojimas

Kiekvienam skubančiam žmogui, vienas iš privalomų yra maisto papildų patogus vartojimas. AMWAY Omega-3 yra kapsulių pavidalo, todėl lengva vartoti ir patogu pasiimti į darbą ar keliaujant. Taigi, jeigu trūksta laiko rūpintis įvairiapusės mitybos poreikiais, ar tiesiog ieškote papildomo natūralių riebiųjų rūgščių šaltinio, Amway Omega-3 gali būti puiki alternatyva.

Pirmoji nuotrauka iš www.freepik.com

Antroji „ NamaMama.lt

Norite įsigyti maisto papildą omega-3? Spauskite>>