Kas gali padėti sustiprinti vaikų imunitetą?

Plintant virusams ir įvairioms infekcijoms sudėtingiau apsaugoti vaikus nuo išorės poveikio, taigi vienas svarbiausių tėvų rūpesčių bet kuriuo sezonu yra pasirūpinti vaikų imunitetu.

Vaikų imuninė sistema – tai organizmo gynybos sistema nuo infekcijų ir ligų. Ji padeda išlaikyti jūsų vaikų atsparumą ligoms, nes kovoja su kenksmingomis bakterijomis ir virusais. Vaikai yra jautresni infekcijoms ir ligoms – jų imuninė sistema dar formuojasi. 

Mityba 

Vaiku imunitetas

Labai svarbu užtikrinti, kad vaikai valgytų įvairių vaisių, daržovių, neskaldytų grūdų ir liesų baltymų, kad jų mityba būtų pilnavertė. Šie maisto produktai suteikia svarbiausių maistinių medžiagų, kurių reikia imuninei sistemai tinkamai funkcionuoti. Gan dažnai vaikai atsisako valgyti minėtus produktus, todėl reikia praturtinti maisto papildais ir vitaminais. Kokiais vitaminais ir maisto paildais – skaitykite žemiau.

Miegas

Miegas taip pat labai svarbus, kad vaikučių imuninė sistema veiktų tinkamai. Miego trūkumas gali susilpninti imuninę sistemą, todėl ji tampa jautresnė infekcijoms ir ligoms. Užtikrinkite, kad jūsų vaikai eitų laiku miegoti ir pakankamai išsimiegotų, kad sustiprintumėte jų imuninę sistemą.

Fizinis aktyvumas

Fizinis aktyvumas yra labai svarbus bendrai sveikatai ir gerovei, taip pat ir imunitetui. Paskatinkite vaikus reguliariai užsiimti fizine veikla, kad sustiprintumėte jų imuninę sistemą. 

Higiena 

Tinkama higiena, pavyzdžiui, rankų plovimas, rankų dezinfekcijos priemonių naudojimas, burnos ir nosies užsidengimas čiaudint ar kosint gali padėti išvengti infekcijų ir ligų plitimo. Taigi, ugdykite savo vaikų įgūdžius rūpintis savo higiena. 

Kokie maisto papildai padeda stiprinti vaikų imunitetą?

Mamos dažnai padėjuoja, kad jų vaikai yra nevalgūs, todėl maisto papildai ir vitaminai yra puikus būdas praturtinti vaikų mitybą reikiamu maistinių medžiagų kiekiu. Maisto papildai su vitaminais ir kitais papildais gali padėti stiprinti ir palaikyti imuninę sistemą. AMWAY kompanija siūlo įvairių papildų, kurie stiprina imuninę sistemą. Vaikams reikia mineralų, vitaminų ir fitonutrientų, kad jie tinkamai stimuliuotų augimą bei imuninę sistemą. AMWAY maisto papildai ir vitaminai, skirti vaikams, išskirtiniai tuo, kad yra lengvai sukramtomi. 

Štai keletas AMWAY produktų serijos gaminių, kurie gali padėti sustiprinti jūsų vaikų imuninę sistemą.

Vitaminas C kramtomose tabletėse Nutrilite™.Vitaminas C yra pagrindinė maistinė medžiaga, palaikanti imuninę sistemą. Vitaminas C kramtomose tabletėse yra skanus ir patogus būdas užtikrinti, kad vaikai gautų vitamino C, reikalingo imuninei sistemai palaikyti.

Nutrilite™ Kramtomos multivitaminų tabletės – tai gausus svarbiausių vitaminų ir mineralų mišinys, padedantis palaikyti bendrą vaikų sveikatą ir gerovę, taip pat ir imuninę sistemą. Nutrilite™ Kramtomos multivitaminų tabletės palaiko sveiką vaiko organizmo vystymąsi, aprūpindamas jį svarbiausiais vitaminais ir mineralais.

Nutrilite™ Vaikų imunitetas PlusTai puikus produktas „keturi viename“, į kurio sudėtį įeina vitaminas D, vitaminas C, cinkas ir pieno rūgštį gaminančios bakterijos. Vitaminas D stiprina vaikų imuninę sistemą. Greitai tirpstantys milteliai patogiose pakuotėse, kuriuos galima berti tiesiai ant liežuvio. 

Omega-3 vaikams Nutrilite™ – tai kramtomieji guminukai, kurių sudėtyje yra aukštos kokybės sudedamųjų dalių iš žuvų taukų, gaunamų iš tvarių šaltinių, derinys. Omega-3 riebalų rūgštys yra ypač svarbios kaulų formavimusi. Minkšti kramtukai yra vaisių skonio. Kadangi guminukai yra lengvai sukramtomi –  produktą vaikai vartoja su dideliu malonumu.

AMWAY produktų serijoje yra ir kitų maisto papildų, kurie gali padėti palaikyti jūsų vaikų imuninę sistemą. Produktai pagaminti iš aukštos kokybės ingredientų, jų formulės grindžiamos moksliniais tyrimais, todėl užtikrinama, kad savo vaikams duodate, ko gero, geriausius maisto papildus jų imuninei sistemai stiprinti. Kai vaikų imunitetas bus stiprus jie bus mažiau jautrūs infekcijoms ir ligoms ir galės džiaugtis aktyviu gyvenimu.  

 

Kaip užsisakyti AMWAY produktus, galite sužinoti čia.

Šaltiniai:

AMWAY-Lithuania.com https://www.amway-lithuania.com/Nutrilite%E2%84%A2/c/brand_600#!page=0&tags=brand_600&view=48

„Strengthening your child’s immune system“ https://www.spinallogicchiropractic.com/wp-content/uploads/2012/12/Strengthening_Your_Childrens_Immune_System.pdf

„Nutrilite™ vitamins & supplements“  https://www.amway.com/en_US/nutrilite„Boosting your child’s immune system“ https://www.health.harvard.edu/blog/boosting-your-childs-immune-system-202110122614

Straipsnis ir nuotrauka yra NamaMama.lt nuosavybė. Platinti ir naudoti be NamaMama.lt sutikimo negalima!