Kaip rūpinatės savo ir savo šeimos sveikata rudenį?

Ruduo – tai metas, kai dienos tampa trumpesnėmis ir vėsta oras. Per šį laikotarpį daugelis žmonių jaučia padidėjusį nuovargį, didėja peršalimo ligų rizika. Tačiau tinkama mityba, kokybiškas poilsis ir tinkami maisto papildai gali suteikti jums energijos.

Straipsnyje apžvelgsime esminius aspektus, kuriuos būtina prisiminti, norint pasirūpinti savo šeimos sveikata rudenį; pristatysime įmonės AMWAY vitaminus suaugusiems ir vaikams, kurie gali padėti stiprinti imunitetą ir pagerinti savijautą.

rudeni rupintis seimos sveikata

Kodėl rudenį reikia papildomai vartoti jūsų šeimai vitaminus ir maisto papildus?

Rudenį daugelis iš mūsų jaučia padidėjusį nuovargį ir mažesnį energingumą. Šios būklės priežastys gali būti įvairios: mažesnis saulės kiekis, kintančios oro sąlygos, intensyvesnis darbo grafikas, mažiau laiko skiriama sportui, polisui, miegui, sau… Mūsų psichologinė būklė gali lemti mažėjantį organizmo atsparumą įvairiems virusams, gali prasidėti peršalimo ligos, o susirgus organizmui reikia laiko atsistatyti… Kol organizmas „negrįžta į vėžias“, tuomet nėra energijos…

Taigi, pirmiausiai turime rūpintis savo sveikata, nes būtent nuo to kaip jaučiamės gali priklausyti mūsų produktyvumas, energingumas ir gebėjimas mėgautis gyvenimu. Maisto papildai gali padėti sustiprinti mūsų imunitetą ir suteikti daugiau energijos.

nutrilite vitaminas c

AMWAY maisto papildai ir vitaminai jūsų šeimos sveikatai

Kai pajaučiam pirmuosius peršalimo simptomus, tuomet puolame vartoti vitaminą C. 

Nutrilite“ vitaminas C padeda stiprinti kūno imuninę sistemą, yra antioksidantas ir padeda sumažinti nuovargį bei išsekimą. Tyrimai rodo, kad vitaminas C gali padėti sumažinti peršalimo trukmę ir sunkumą.

Rudenį, kai saulės spindulių gauname mažiau, jaučiame D vitamino trūkumą. AMWAY „Nutrilite“ linijos vitaminas D yra būtinas mūsų kaulams, tačiau jis taip pat svarbus imuninei sistemai. AMWAY vitaminas D užtikrins, kad mūsų kūnas gaus reikiamą šio vitamino dozę kiekvieną dieną.

Cinkas ir selenas „Nutrilite™“ – palaiko jūsų imuninę sistemą ir plaukų bei odos būklę, taigi vartojant šį maisto papildą pajausiti dvigubą naudą.

nutrilite vitaminas c mazas

Vaikų imunitetui – multivitaminai, žuvų taukai, vitaminas C

Šeimose, kuriose augai, itin didelis dėmesys turi būti skiriamas vaikų sveikatos stiprinimui. Vaikų imuninė sistema dar tik formuojasi, todėl jie yra ypač jautrūs peršalimo ligoms. Tinkama mityba ir maisto papildai gali padėti apsaugoti jų sveikatą.

Vaikams skirtas maisto papildas „Kids Imuniteto palaikymas* plius” yra su vitaminu D ir C, kurie palaiko vaikų imuninę sistemą. 

Maisto papildas „Omega-3“ yra svarbus vaikų vystymuisi ir sveikatai. Be to, šis maisto papildas gali padėti stiprinti imuninę sistemą. „Nutrilite™ Kids Omega-3 skanių minkštų kramtomųjų tablečių sudėtyje yra aukštos kokybės sudedamųjų dalių ir iš tvarių šaltinių gautų žuvų taukų.

Kaip ir suaugusiems, vaikams vitaminas C padeda stiprinti imuninę sistemą. AMWAY siūlo „Nutrilite“ kramtomas vaisų skonio vitamino C tabletes. 

vaiku imunitetui amway nutrilite

Prieš vartojant maisto papildus ar vitaminus – pasitarkite su gydytoju. 

Jeigu jums padėjo kurie nors AMWAY vitaminai ir maisto papildai, kurių čia nepaminėjau – pasidalinkite savo patirtimi el. p. NamaMama.lt@gmail.com