Gera savijauta: kokie AMWAY produktai gali prisidėti prie jos gerinimo?

Norint gyventi visavertį gyvenimą ir jaustis laimingu(-a), svarbu gera savijauta. Daugelis žmonių žino, kad sveika gyvensena prisideda prie geros savijautos, bet tam reikia pasiryžimo. 

Sveiką gyvenseną sąlygoja įvirūs veiksniai, kaip, pavyzdžiui, emocinė būsena,  fizinis aktyvumas, miegas, streso valdymas ir, žinoma, sveika mityba.

Miego ir poilsio rėžimas 

Gan dažnai, bėgdami per gyvenimą, daugelį veiklų norime atlikti miego sąskaita. Tačiau, kai esame pavargę, mūsų produktyvumas mažėja, esame emociškai labiau pažeidžiami, turime mažiau energijos įgyvendinti savo tikslus. Prastas ar nepakankamas miegas gali daryti neigiamą poveikį mūsų sveikatai, įskaitant padidėjusią lėtinių ligų ir psichikos sveikatos problemų atsiradimo riziką.

Rekomenduojama nueiti miegoti iki vidurnakčio, nes iki aštuntos valandos yra melatonino gamybos pikas. Svarbu taip pat susikurti rutiną, prieš miegą, kuri padės atsipalaiduoti. Sunkiai virškinamas maistas, alkoholis taip pat nepagerins jūsų miego. 

Vidutiniškai suaugusiesiems rekomendujam miegoti apie 8 valandas. 

Sveika gyvensena

Fizinis aktyvumas 

Sutiksite, kad reguliarus fizinis aktyvumas prisideda prie geros savijautos? Mankšta padeda išlaikyti stabilų svorį, sumažinti lėtinių ligų, pavyzdžiui, širdies ligų ir diabeto, riziką ir padeda pagerinti psichologinę bei emociną būseną. 

Skirkite bent keletą minučių fiziniams pratimams kiekvieną dieną ar keletą dienų per savaitę ir netrukus pasijusite geriau. Pamėginsite? 

Apie fizinį aktyvumą jau rašeme straipsnyje „5 patarimai, kaip stiprinti imunitetą pavasarį“

 

alarm clock, bed, sleep-4568283.jpg

Streso valdymas

Gyvenime kyla įvairių situacijų, todėl kiekvienam iš mūsų svarbu išmokti jas suvaldyti ir sumažinti jautrumą stresinėms situacijoms. Gebėjimas valdyti stresą taip pat gali prisidėti prie geresnės savijautos. Lėtinis stresas gali turėti neigiamą poveikį tiek fizinei, tiek psichologinei būklei. 

Stresą galite valdyti medituodami, užsiimdami joga ar sportuodami.

Subalansuota mityba

Sveika ir subalansuota mityba gali padėti pagerint savijautą. Subalansuotą mitybą sudaro įvairios maistinės nedžiagos, pavyzdžiui, vaisiai, daržovės, neskaldyti grūdai, liesi baltymai ir sveiki riebalai. Šie maisto produktai suteikia būtinų vitaminų ir mineralų, reikalingų mūsų organizmui.

Jeigu jūsų mityba pilnavertė – gausite pakankami reikiamų medžiagų iš maisto produktų, tačiau jeigu laikotės dietos – tiksling pasitarti su mitybos specialistu ar gydytoju, kaip praturtinti savo mitybą.

Įmonės AMWAY produktai 

Įmonė AMWAY siūlo gausų maisto papildų ir vitaminų asortimentą, kurie gali praturtinti jūsų mitybą. Tai NUTRILITE maisto papildų ir vitaminų linija. NUTRILITE maisto papildai gali suteikti maistinių medžiagų jūsų organizmui ir padės palaikyti imunitetą, širdies bei kraujagyslių sveikatą. Pristatysime keletą jų. 

Nutrilite™ DOUBLE X™

Vienas populiariausių NUTRILITE produktų yra Nutrilite™ DOUBLE X™. Šis maisto papildas yra subalansuotas 12 pagrindinių vitaminų ir 10 pagrindinių mineralų derinys. Jis yra praturtintas specialiu 22 augalų mišiniu – PhytoBlend™ – gautu iš vaisių, daržovių ir žolelių.  NUTRILITE  DOUBLE X maisto papildai padeda žmogaus organizmui optimaliai funkcionuoti. Kiekvienas minėtų vitaminų ir mineralų yra svarbus gerai sveikatai palaikyti. 

Cinkas ir selenas

Maisto papildas – cinkas ir selenas iš linijos „Nutrilite™“ – sudarytas iš dviejų mineralų – cinko ir seleno – mišinio. Cinkas ir selenas  gali prisidėti prie imuninės sistemos geresnio funkcionavimo, odos ir plaukų būklės gerinimo; apsaugoti ląsteles nuo oksidacinio streso, palaikyti organizmo imuninę funkciją. 

Norite įsigyti? Informacija apteikta staripsnio pabaigoje kaip tai padaryti. 

Vitaminas A

Vitaminas A labai svarbus sveikam regėjimui, odai ir imuninei sistemai. Jis taip pat padeda augti ir vystytis kaulams bei dantims. Vitamino A trūkumas gali sukelti naktinį aklumą ir padidėjusią infekcijų riziką. 

Maisto papildo NUTRILITE Vision plus sudėtyje yra cinko ir keturių labai koncentruotų karotinoidų, gautų iš augalų, užaugintų NutriCert tvariuose partnerių ūkiuose. NUTRILITE vision plus sudėtyje yra cinko ir vitamino A, kurie padeda palaikyti normalų regėjimą. Cinkas taip pat prisideda prie normalios vitamino A apykaitos.

Svorio reguliavimas

Jeigu yra aktualu nuolat reguliuoti svorį – AMWAY taip pat siūlo įvairių svorio kontrolės produktų šioje srityje. Tarp BodyKey by Nutrilite tokių produktų, skirtų svoriui mažinti:
bodykey by Nutrilite™ Žolelių arbata

bodykey by Nutrilite™ Vanilinis kokteilis

bodykey by Nutrilite™ Šokoladinis kokteilis

bodykey by Nutrilite™ Maisto pakaitalo batonėlis „Juodas šokoladas”.

Grožio palaikymas

Grožis taip pat pat prisideda prie jūsų geros savijautos ir gyvensenos. 

AMWAY siūlo produktus, kurie padės rūpintis jūsų grožiu. Maisto papildai Truvivity by Nutrilite™ aprūpins jūsų organizmą variu ir vitaminu E, kurie užtikrins ilgalaikę, visą dieną trunkančią apsaugą nuo oksidacinio streso.  Truvivity by Nutrilite™ papildų sudėtyje esančios sudedamosios dalys apsaugo odą nuo senėjimo.

Sveika gyvensena yra mūsų kasdienis pasirinkimas, tačiau turint tinkamas priemones ir produktus, tai galime pasirūpinti savimi efektyviau. Pristatėme AMWAY produktus, kurie gali prisidėti prie jūsų geresnės savijautos, tačiau, kokius produktus rinksitės – priklauso tik nuo jūsų.

Kaip užsisakyti AMWAY produktus? Galite registruotis čia ir užsakyti kaip kiekvienoje el. parduotuvėje. 

Turinys yra NamaMama.lt nuosavybė. Kopijuoti ir platinti be NamaMama.lt sutikimo draudžiama.

Medžiaga parengta remiantis įvairiais informacijos Lietuvos ir užsienio šaltiniais.