„XS™ Rhodiola Plus“ – energijos šaltinis kiekvieną dieną

Šiame straipsnyje apžvelgsime vieną iš maisto papildų –„XS™ Rhodiola Plus“ – įmonės AMWAY produktą iš radiolės šaknies ekstrakto, kuris gali suteikti mums energijos kiekvieną dieną.

Radiola, Lietuvoje taip pat žinoma kaip „rožinė šaknis“, jau seniai naudojama liaudies medicinoje dėl jos gausių naudingų savybių.

Radiolė – energijos lygiui pakelti

Kaip pakelti savo energijos lygį kiekvieną dieną? Ko gero dauguma skaitytojų atsakys, kad keletas kavos puodelių ir atsibundate. Kiti teigs, kad fizinis aktyvumas ar energetinių gėrimų vartojimas jiems suteikia energijos.

Maisto papildas „XS™ Rhodiola Plus“ taip pat gali padėti pakelti energijos lygį ir stiprinti organizmo atsparumą išorės veiksniams. Šis maisto papildas būti ypač naudinga tiems, kurie sportuoja arba tiesiog siekia gerinti savo kasdieninę veiklą.

Be to, minėtas maisto papildas yra su vitaminu C (30 mg vitamino kiekvienoje tabletėje), kuris palaiko energijos teikiančią medžiagų apykaitą. Kiekviena tabletė yra praturtinta žaliosios arbatos ekstraktu (75 mg natūralaus kofeino).

Maisto papildą „XS Rhodiola Plus“ rekomenduojama išgerti likus 15–60 minučių iki treniruotės ar sportinės veiklos.

Rhadiola plus

Kiti radiolės privalumai

Radiolei taip pat priskiriamos toks poveikis, kaip streso mažinimas, svorio reguliavimas, dėmesio ir koncentracijos didinimas. 

Prieš pradėdami vartoti maisto papildus, tikslinga pasitarti su specialistu arba gydytoju, ypač jei turite kokius nors sveikatos sutrikimus arba vartojate vaistus.

Be to, svarstant ar radiolė jums padės numesti svorio, būtina įvertinti savo organizmo sveikatos būklę bei metabolizmo procesus. Teigiama, kad minėtas augalas galimai gali padėti sumažinti ir streso sukeltą poreikį valgyti. 

Žemiau pateikti kiti „Amway“ produktai, kurių vartojimas svarbus norint pakelti energijos lygį mūsų organizme. 

 
Rhadiola plus

Skaitykite taip pat lenkų kalba šį straipsnį>>