Kokius AMWAY rinkinius sveikatos puoselėjimui dovanosite per Kalėdas?

Sveikata itin svarbi kiekvienam iš mūsų. Vitaminai ar maisto papildai kaip KALĖDINĖ DOVANA gali pradžiuginti jūsų brangius žmonės, kurie siekia savo mitybą praturtinti naudingomis medžiagomis.

Straipsnyje apžvelgsime įmonės „Amway“ siūlomus produktus – specialius maisto papildų rinkinius. Tikime, kad pristatyti rinkiniai bus puiki dovanų jūsų artimiesiems. Norite sužinoti daugiau apie rinkinius? Kreipkitės. Visi rinkiniai šiuo metu parduodami su 10 proc. nuolaida. 

Kaip pirkti>>

„Nutrilite™“ Body Cleansing Program rinkinys

Šiuo metu Body Cleansing Program rinkinys Nutrilite™ rinkinys yra parduodamas su 10 proc. nuolaida.
„Nutrilite Body Cleansing Program“ rinkinį sudaro 4 produktai:
„Nutrilite“ Maistinių skaidulų milteliai,
„Nutrilite“ Tikrasis margainis,
„Nutrilite Balance Within“,
„Nutrilite All Plant Protein“ (augaliniai baltymai).
Kuo ypatingi rinkinio produktai?
Visų pirma, produktai sustiprins organizmo natūralaus valymosi veiklą, užtikrins virškinimo sistemos veiklą, gerą nuotaiką, imuninę sistemą, gerins miego kokybę, psichologinę būseną ir protinį bei fizinį aktyvumą. 

„Nutrilite™“ Double X™ Papildymas 62 dienoms

Maisto papildas „Nutrilite DOUBLE X“ šiuo metu parduodamas su 10 proc. nuolaida. Rinkinys suteikia subalansuotą 10 svarbiausių mineralų ir 12 svarbiausių vitaminų kompleksą. Specialus 22 augalų kompleksas („PhytoBlend™“) yra sudarytas iš vaisių, daržovių ir žolelių.

Produktas padeda organizmui gerinti smegenų funkcijas, nervų sistemos veiklą, energijos teikiančią medžiagų apykaitą, stiprina imuninę sistemą, kontroliuoja uždegiminius procesus, gerina virškinimo sistemos ir kepenų darbą, vitaminas E saugo ląsteles nuo oksidacinio streso. Na o apie magnio, vitamino D, vitamino A, biotiono, vitamino B6 reikalingumą, ko gero, visi žinome.

 

„Nutrilite™“ In Charge rinkinys

In Charge rinkinys Nutrilite™ šiuo metu parduodamas su rinkinys yra parduodamas su 10 proc. nuolaida. Rinkinys puikiai tinka jauniems ir drąsiems profesionalams. Rinkinį sudaro Omega-3 kompleksas, „Nutrilite“ Vitaminas C Plius ir Vitaminas B Plius!

Rinkinio vitaminai ir mineralai aprūpina organizmą daugybe vitaminų ir mineralinių medžiagų, palaiko normalią širdies funkciją, trys aukštos kokybės produktai viename specialiame rinkinyje, vitaminas C palaiko natūralią organizmo apsaugą. Kaip pirkti>>

Skaitykite straipsnį  „Kokius AMWAY rinkinius sveikatos puoselėjimui dovanosite per Kalėdas?“ lenkų kalba >>