Sėkmės tikimybė tinkliniame marketinge: nuo ko pradėti?  

Ko gero ne vienas iš jūsų draugų ir pažįstamų girdėjo apie tinklinio marketingo verslą, kaip vieną iš verslo galimybių, suteikiančią papildomų pajamų. 

Galbūt dalis iš draugų ir pažįstamų netgi išbandė savo sėkmę įsijungdami į tinklinio marketingo veiklas. Dalis jų sėkmingai dirba šioje srityje, kiti – atsisakė šios veiklos kaip nenešančios pelno.

Ar verta įsitraukti į tinklinį marketingą? Ką tikslinga daryti, kad pasisektų? Kur slypi sėkmė? 

Informacinės technologijos keičia tinklinį marketingą

Tinklinis marketingas dar vadinamas tiesioginiais pardavimais bei tinkline arba daugiapakopė rinkodara.

Kai išgirstame apie tinklinį marketingą – įsivaizduojame įkyrų pardavėją, pristatantį jums produktus ir raginantį pirkti. Kitas vaizdinys – kai draugai ar pažįstami pakviečia išgerti arbatos, bet paaiškėja, kad bus pristatomi produktai ir sulauksite raginimo pirkti.

Informacinės technologijos keičia tinklinio marketingo sampratą ir tinklinis marketingas „žengia“ į virtualią erdvę. Virtualioje erdvėje ne pardavėjas ieško pirkėjo, bet pirkėjas susiranda pardavėją užsisako produktus: savarankiškai, nepriklausomai ir patogiai.

Sėkmė tinkliniame marketinge

Panaudojant informacines technologijas tinklinis marketingas tampa įprastu internetiniu verslu, kai gali ateiti į elektroninę parduotuvę, užsisakyti norimus produktus, sumokėti, ir gauti siuntinį į namus ar paštomatą.

Nuo 2021 m. lapkričio kiekvienas norintysis gali užsakyti AMWAY prekes ar produktus įmonės el. parduotuvėje, tačiau pirmiausia turi užsiregistruoti, pasirinkdamas tinkamą statusą: NARYS+ arba KLIENTAS ir sulaukti siuntinio. Taigi, informacinės technologijos užtikrina, jog pats pirkėjas nuspręs, kada įsigyti prekes priklausomai nuo poreikio. Jums pasiseks, jeigu būtent į jus kreipsis pirkėjas. 


Norite pradėti sėkmingą savo verslą – išsikelkite tikslus

Prieš pradedant bet kokį verslą, rekomenduojame savęs paklausti: kokie mano tikslai? Ar noriu dirbti ir užsidirbti? Ar noriu įgyti žinių, kaip organizuoti verslą? Galbūt patinka naujos pažintys ir noriu suburti komandą, su kuria sieksiu bendrų tikslų? Domina elektroninė prekyba?

Jeigu bent į vieną klausimą atsakei „Taip“ – galite drąsiai rinktis įmonę AMWAY, su kuria galėsite mėginti siekti savo tikslų. Kaip minėta, kompanija stiprina savo pozicijas elektroninėje prekyboje ir suteikia galimybę kiekvienam norinčiajam užsidirbti naudojant informacines technologijas.


Įmonės AMWAY privalumai

Įmonė AMWAY turi ilgametę darbo patirtį ir sėkmingai pritaikytą tinklinio marketingo verslo modelį. Be to, įmonės veikla yra paremta bendradarbiavimo principais. Pavyzdžiui, jeigu jūs nuspręsite įsitraukti į šį verslą – sulauksite patarimo ir globos iš jūsų rėmėjo.

Gausus produktų asortimentas yra žinomas ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. Tikriausiai teko girdėti tokius prekės ženklus kaip GLISTER? Vienas iš geriausiai perkamų šio prekės ženklo produktų – dantų pasta. Ar teko girdėti apie universalų valymo skystį LOC, kuris yra vertinamas dėl savo unikalios sudėties? O kaip dėl vitaminų ir maisto papildų NUTRILITE? Ar teko girdėti apie inovatyvius ARTISTRY prekės ženklo kosmetikos produktus?

Minimalios pradinės investicijos taip pat vienas iš veiksnių, kuris gali lemti jūsų norą bendradarbiauti su įmone. Prieš pradedant kiekvieną verslą skaičiuojame, kiek turėsiu investuoti, norėdama pradėti vystyti savo verslą. Pradedant bendradarbiavimą su įmone AMWAY pagrindinė investicija – 10,80 eurų.

Nemokamos galimybės mokytis – padės kelti kvalifikaciją. Bendradarbiaujantieji su įmone AMWAY gali nuolat mokytis AMWAY akademijoje ir gauti naudingų patarimų kaip vystyti verslą.

Tinkamas atlygis. Juk tik tu pats gali savarankiškai nuspręsti, kiek skirsi laiko šiai veiklai: keletą valandų po darbo, o galbūt visą dieną. 

Nuo skirto laiko priklausys ir atlygis. Kiekvienas iš mūsų savarankiškai gali spręsti ar tenkina keli šimtai eurų per mėnesį, o galbūt norisi kur kas daugiau, siekiant , kad bendradarbiavimas su įmone AMWAY peraugtų į pagrindinį šeimos verslą.

Jeigu domina bendradarbiavimas su AMWAY įmone – susisiekite tiesiogiai: pakonsultuosime, paaiškinsime, patarsime. Juk drąsiau pradėti verslą, kai žinai, kad sulauksi pagalbos.

Grįžtame prie šio straipsnio pagrindinio klausimo: nuo ko pradėti tinkliniame marketinge, kad lydėtų sėkmė? Pradėkime nuo pokalbio apie jūsų tikslus ir lūkesčius. 

Tuomet supažindinsime su įrankiais internete, su kuriais sėkmingai dirbame, kokius kanalus naudojame. Juk daug paprasčiau pradėti savo verslą, kai žinai, kad sulauksi pagalbos. 

Tel. +37069531661

Straipsnis yra autorizuotas įmonės AMWAY. Platinti ir kopijuoti be NamaMama.lt sutikimo draudžiama. 

Skaitykite taip pat kitus mūsų straipsnius. 

Bendradarbiavimas su AMWAY padėjo atrasti „patogius“ produktus:  „Tavo kelionėms 2 AMWAY produktai: rutulinis dezodorantas ir makiažo servetėlės

Daugiau apie produktus skaitykite mūsų puslapyje https://namamama.lt/ skiltyje >> Amway produktai

Džiaugiamės galėdami informuoti, kad jau veikia mūsų puslapiai Latvijoje, Estijoje ir Lenkijoje

NamaMama.lv

NamaMama.ee

NamaMama.pl