Naujiena – „Artistry Skin Nutrition“ naktinė kaukė

Ar kada pagalvojote, kad naktį, kai jūs miegate, jūsų kūnas intensyvina kraujotaką, atidaro odos poras, kad pašalintų toksinus  ir atnaujintų nervų ląsteles? Miegas skatina odos ląstelių aktyvumą, leidžiant joms aktyviau atsinaujinti nei būnant budriems.

Šis regeneracinis procesas miego metu yra esminis sveikos ir spindinčios odos veiksnys. Taigi, kai kas nors teigia, jog miega „grožio miegą“, tai nėra tik graži frazė – mokslininkai tai patvirtina.

Miego kaukę kaip dovaną gausite, jei pirksite rinkinį „Grožio miego sprendimas Artistry™“ (produkto kodas – 321906). 

Produkto „Naktinė kaukė ‌Artistry Skin Nutrition™“ kodas –127108.

Registracija el. parduotuvėje čia>> 

„Artistry Skin Nutrition“ naktinė kaukė

„Artistry Skin Nutrition“ naktinė kaukė - odos atsinaujinimui

Dabar galite dar padidinti odos atsinaujinimo procesą naktį naudodami Artistry Skin Nutrition naktinę kaukę. Tai prabangi ir maloni kaukė, kurią tepant nereikia nuplauti. Ji teikia odai raminantį ir drėkinantį efektą iki 8 valandų. Ar norėtumėte prabusti su švelnesne ir atsipalaidavusia oda?

„Artistry Skin Nutrition“ naktinė kaukė

Miegant, jūsų odą švelnins natūralūs ingredientai, tokie kaip fermentuotas azijinės centelės (Centella Asiatica) ekstraktas, kuris efektyviai drėkina odą, palyginti su nefermentuotais augalų ekstraktais. Į kaukės sudėtį taip pat įeina kompleksas iš septynių augalinės kilmės ekstraktų, niacinamidas ir lapenio žiedai, kurie per naktį stiprina odos drėgmės barjerą.

Artistry Skin Nutrition naktinė kaukė

Artistry Grožio miego sprendimas jums padės:

  • pašalinti tokius nešvarumus kaip dulkės, makiažas ar teršalai, naudojant Artistry Skin Nutrition Micelinį makiažo valiklį + prausiklį, kuris atkimš poras ir paruoš odą įsisavinti vėliau naudojamas medžiagas;
  • pagerinti savo naktinę odos priežiūrą naudojant Artistry Skin Nutrition Naktinę kaukę, kuri iki 8 val. ramins ir drėkins odą, todėl pabusite su gražesne, geriau pailsėjusia, lygesne ir sveikesne oda;
  • visapusiškai drėkinti odą su g&h Kūno losjonu, g&h Rankų kremu ir g&h Pėdų kremu, kurių sudėtyje yra „Plant-based Goodness“ (naudingųjų augalinių medžiagų), pavyzdžiui, bambuko komplekso, alyvuogių aliejaus kilmės keramidų ir baltųjų šalavijų sėklų aliejaus, drėkinančių odą ir palaikančių jos drėgmės barjerą;
  • mėgautis geru miegu su NEMOKAMAI DOVANOJAMA Artistry Šilkine naktine kauke**, pagaminta iš švelnaus 22 momų 100 % šilverpių šilko, kuri pagerins miego kokybę ir apsaugos nuo odos raukšlių.
  • Artistry Grožio miego sprendimas puikiai dera su kitais „Artistry Skin Nutrition“ produktais, todėl jį galite drąsiai naudoti kartu su kitomis pamėgtomis kasdienio naudojimo grožio priemonėmis.

Norite nusipirkti naktinę kaukę „Artistry Skin Nutrition“ (prekyboje nuo kovo 4 d.)? Spauskite čia>>