Šis specialus produktas yra gaunamas iš Trebbiano ir Lambrusco vynuogių, augančių Modenos regione, Italijoje. Būtent Modenos vietovėje nuo senų laikų Trebbiano ir Lambrusco vynmedžiai užaugindavo vynuoges, kurios buvo žinomos dėl savo pranašumo, o statinės su senstančiu ir bręstančiu balzaminiu actu yra laikomos ne Modenos namų rūsiuose, bet palėpėse.
Produkto kokybę sertifikavo „Italų konsorciumas Modemos balzaminiam actui“ ir „Cermet kontrolės agentūra“, o visa tai parodo oficiali raudona etiketė, dedama ant butelio kaklelio.
Kaip pirkti
Produkto kodas:200662
Šis specialus produktas yra gaunamas iš Trebbiano ir Lambrusco vynuogių, augančių Modenos regione, Italijoje. Būtent Modenos vietovėje nuo senų laikų Trebbiano ir Lambrusco vynmedžiai užaugindavo vynuoges, kurios buvo žinomos dėl savo pranašumo, o statinės su senstančiu ir bręstančiu balzaminiu actu yra laikomos ne Modenos namų rūsiuose, bet palėpėse. Produkto kokybę sertifikavo „Italų konsorciumas Modemos balzaminiam actui“ ir „Cermet kontrolės agentūra“, o visa tai parodo oficiali raudona etiketė, dedama ant butelio kaklelio.
- Sertifikavo „Italų konsorciumas Modemos balzaminiam actui“ ir „Cermet kontrolės agentūra“.
- Naudojamos tik Trebbiano ir Lambrusco vynuogės iš Modenos vietovės.
- Bręsta ąžuolo statinėse siekiant suteikti intensyvų, vaisinį aromatą ir rafinuotą saldų ir rūgštų skonį.
Sudėtis: vyno actas, virta vynuogių misa, dažiklis E 150d, antioksidantas E 224 (turi sulfitų).
Patiekite apšlakstę vaisius, salotas, keptą mėsą, vištieną ir jūros gėrybes arba pridėkite į padažus ir troškinius.