Plaukų priežiūra rudenį: kokius AMWAY „Satinique™“ produktus naudoti?

Sveiki ir stiprūs plaukai, ko gero, kiekvienos(-o) iš mūsų siekiamybė, tačiau rudenį mūsų plaukai patiria naujų iššūkių: oras lauke tampa drėgnesniu, patalpose sausesniu; žemėjant oro  temperatūrai, naudojame galvos apdangalus. 

Be to plaukai, išsausėję per vasarą, turi būti pakankamai sudrėkinti ir atstatyti. 

Šiame straipsnyje apžvelgsime produktus, kuriuos įmonė AMWAY siūlo plaukų priežiūrai rudenį: drėkinanatis šampūnas „Satinique™“, drėkinantis kondicionierius „Satinique™“, „Satinique™“ atgaivinanti kaukėaliejinis plaukų serumas „Satinique™“, ir maisto papildai Cinkas ir selenas „Nutrilite™“. 

Šis kompleksas gali padėti sustiprinti ir atkurti jūsų plaukų grožį. 

santinique sampunas

SATINIQUE priemonės plaukų priežiūrai rudenį

Drėkinantis šampūnas „Satinique™“

Drėkinančiojo šampūno „Satinique™“ sudėtyje yra tungui sėklų aliejus, kuris suteikia glotnumo, pro-vitaminas B5 drėkina, ir, svarbiausia, apsaugo plaukus nuo aplinkos agresorių, suteikdamas nepakartojamą blizgesį.

Drėkinančiojo šampūno „Satinique™“ vartojimas. Pirmiausia reikia įmasažuoti nemažą šampūno kiekį į drėgnus plaukus, kol pasirodys tirštos putos ir tuomet nuskalauti.
Rekomenduojama drėkinantįjį šampūną „Satinique™“ naudoti drauge su drėkinamuoju kondicionieriumi „Satinique™“ ir džiaugtis lygiais, blizgiais, šilkiniais plaukais.


„Satinique™“ atgaivinanti kaukė 

Satinique™“ atgaivinanti kaukė – tai intensyvi maitinamoji, atstatanti ir kondensuojanti terapija plaukams. Minėtos plaukų kaukės sudėtyje yra įkrautas ENERJUVE™ stiprinančių lipidų, sutvirtinančio kreatinino ir švelninančių 18-MEA rūgščių kompleksu, augalinių ekstraktų, vynuogių sėklų ekstraktų ir KuKui sėklų aliejaus. Tai intensyvaus atstatymo procedūra, kurią verta daryti kartą per savaitę, siekiant išsaugoti plaukų sveikatą ir žvilgesį.

santinique drekinamasis sampunas plaukams

Aliejinis plaukų serumas Satinique™

Aliejinis plaukų serumas „Satinique™“ naudojamas  ENERJUVE™ galia giliai drėkinanti ir maitinanti sausus plaukus. Specialiai sukurta su išskirtiniu maitinančiu ir drėkinančiu avokado, argano ir KuKui sėklų aliejų mišiniu. Suteikia glotnumo ir šilkinio paklusnumo kiekvienai sruogai. Sausi plaukai įgauna švelnumo, glotnumo ir spindesio.

  • Savybės ir naudojimas:
  • Ultra lengvas serumas; 
  • Suteikia tobulumo bet kuriam stiliui. 
  • Naudoti ant drėgnų ar sausų plaukų;
  • Suteikia spindesio;
santinique aliejinis plauku serumas

Maisto papildai, skirti plaukams

Plauką taip pat reikia pamaitinti „iš vidaus“. AMWAY taip pat siūlo „Nutrilite™“ maisto papildus su Cinkas ir selenas „Nutrilite™“, kuris užtikrins plaukų augimą ir sveikatą. Šie mineralai padeda palaikyti normalią odos, nagų ir, žinoma, plaukų būklę. 

Kai kalbame apie plaukų priežiūrą rudenį, svarbu ne tik rinktis tinkamus išorinius priežiūros produktus, bet ir nepamiršti, kad mūsų plaukų grožis prasideda iš vidaus. AMWAY siūlomos plaukų priežiūros priemonės ir maisto papildai gali padėti. 

Norite įsigyti? Spauskite čia>>

cinkas ir selenas plaukams