AMWAY produktai

Norite įsigyti produktų iš AMWAY – Lietuva puslapio? Tuomet eikite į skiltį „Kaip pirkti”.

AMWAY produktai pradžiugins kiekvienus namus: 

„Amway“ daug dirba, kad sukurtų jums ir aplinkai saugius produktus. Beveik kiekviena „Amway Home“ ir „Legacy of Clean“ linijos formulė buvo performuluota taip, kad atitiktų ir išlaikytų EPA saugesnio pasirinkimo kriterijus.

Visi* AMWAY HOME™ produktai yra pagaminti iš BIOQUEST FORMULA™ ir juose yra labai aktyvių, biologiškai pagrįstų ingredientų iš natūralių išteklių, tokių kaip kokosas, citrusiniai vaisiai ir mineralai. BIOQUEST FORMULA™ produktai yra sertifikuoti SAFE ir GREEN, nes yra: biologiškai skaidūs, koncentruoti, patikrinti dermatologų.

Norote įsigyti produktus? Kreipkitės!

Norite pradėti savo verslą? Kreipkitės! NamaMama.lt jums padės!

Šaltinis amway-lithuania.com 

MITYBA IR SVEIKATA

Amway mityba ir sveikata

Subalansuota dieta padeda išlaikyti gerą sveikatą ir aktyvumą. Tačiau Įtemptoje dienotvarkėje ne visada randame laiko sveikai mitybai. Be to, šiandien prekyboje esantys maisto produktai ne visada atitinka aukštus kokybės reikalavimus. Laimei, NUTRILITE linijos produktai – vitaminai ir maisto papildai – gali suteikti trūkstamas maistines medžiagas mūsų mitybai. NUTRILITE siūlo platų maisto papildų ir vitaminų pasirinkimą, kurie puikiai papildo sveiką gyvenimo būdą. 

Nesvarbu, ar norite pagerinti bendrą savijautą ar palaikyti aktyvų gyvenimo būdą, stimuliuoti savo grožį iš vidaus, rasti tinkamą svorio valdymo programą ar tiesiog pradėti savo dieną sveikai ir žvaliai; Nutrilite™ ir XS™ turi sprendimą. Nuo bazinių ir tikslinių maisto papildų iki produktų, kurie padeda numesti ir išlaikyti svorį – atraskite įvairius mitybos variantus, kurie atitiktų jūsų individualius poreikius ir padės neatsilikti.

Šaltinis amway-lithuania.com

Kaip pirkti

NAMAI

AMWAY HOME valymo priemonės

Amway HomeTM produktai atlieka savo darbą. Juose gausu veikliųjų medžiagų, gautų iš gamtos, kurios užtikrina išskirtinius paviršių, indų ir skalbinių rezultatus, tuo pačiu yra saugūs jums, jūsų šeimai ir aplinkai.

Natūralūs ingredientai užtikrina odos apsaugą ir garantuoja blizgesį jūsų namuose.

Šaltinis amway-lithuania.com

Kaip pirkti

KŪNO PRIEŽIŪRA

AMWAY kūno priežiūra

Norite suteikti savo plaukams blizgesio? Paskaidrinti savo šypseną? Pamaitinti savo odą? Mūsų plačioje asmeninės kūno priežiūros produktų kolekcijoje kiekvieną dieną yra kažkas moterims, vyrams ir vaikams. Mes sujungiame mokslo galią ir kruopščiai atrinktas sudedamąsias dalis, kad sukurtume veiksmingus, bet švelnius produktus. Mūsų  kūno, burnos sveikatos, plaukų priežiūros ir vyrų odos priežiūros produktai pasirūpins jumis  nuo galvos iki kojų!

Šaltinis amway-lithuania.com

Kaip pirkti

GROŽIS

AMWAY grožis

AMWAY kompanija yra pasaulinis lyderis odos priežiūros priemonių ir makiažo kosmetikos srityje, kuris nustato mokslo, nagrinėjančio odos problemas, kryptį ir standartus pasaulyje. ARTISTRY™ – tai linija, kuri susideda iš valiklių, tonikų, maitinamųjų ir drėkinamųjų kosmetikos priemonių, skirtų kiekvienam odos tipui. ARTISTRY yra tarp TOP 5 geriausiai parduodamų pasaulyje prestižinės kosmetikos prekinių ženklų. (Šaltinis: Euromonitor International Limited; Duomenų bazė apie grožį ir asmens higieną, Premium kosmetikos sektorius, pasaulinis RSP 2009, pasaulio prekinių ženklų pavadinimų klasifikacija).

Tonikai ir valikliai drėkina ir normalizuoja odą, atveria odos poras ir pašalina riebalų perteklių. Drėkinamieji produktai maitina ir skaistina odą bei saugo ją nuo žalingo saulės spindulių poveikio. Intensyvūs gydomieji preparatai – skaistinantys produktai, kaukės, serumai nuo raukšlių ir odą regeneruojantys šveitikliai – tai veiksmingos priežiūros priemonės skirtos skirtingo amžiaus moterims.

Šaltinis amway-lithuania.com

Kaip pirkti

„Amway“ yra viena didžiausių tiesioginių pardavimų bendrovių visame pasaulyje, kuri veikia ir Lietuvoje. Įmonės produktus platina milijonai registruotų nepriklausomų platintojų. NamaMama.lt veikia kaip individuali veikla ir konsultuoja kaip įsigyti „Amway“ Lietuvoje produktus.